Darovat na Křídla pomoci

Jak se má Daniela

Zpět na příběh

Dobrý den, dnes píšu za svou klientku já.

Paní Dana již dva měsíce bohužel  leží.

Zhoršil se jí zdravotní stav , ale statečně bojuje a snaží se aspoň na půl hodinky vrátit na vozík. Miluje jaro a teplo, tak všichni doufáme a věříme, že bude líp.

Zdraví osobní asistentka Katka.

Na Tri krale mi byli zazpivat a zahrat deti ze svymi ucitelkami ze zdejsi skolky. Bylo to krasné, dojemné. Potom jsem navstivila i tri divadla a dalsi dve me jeste cekaji. Prominte, chapu ze pisu stale o kulture, ale je to moje hobby, muj zivot, ja tim ziju. Zdravi Dana

Posilam fotku z Vanoc. Pripojuji pro mne prijemnou zpravu. Po dlouhych letech bydleni v Praze, jsem zazila prijemny sok. Po prvé jsem byla od pratel pozvana na Stedrou veceri.
Bylo to milé a velice prijemné.
Pekny pozdrav Vsem .
Dana

Pro nadaci posilam 2 fotky,1 je z cukrarny,kde popijim punc,a druha je z promoce me byvale asistentky,kde jsem se byla podivat.promoci jsem videla poprve,bol to uzasny zazitek. Dana. H.



Pekny pozdrav vsem v nadaci,tak se mam tentokrat na co tesit.

Kamaradi pro me pripravili celodenni vylet po jiznich cechach,mem to rodnem bydlisti,abych jeste pred zimou uzila peknych dnu i chvil. Dana. H.

Zdravim nadaci tentokrat mam trochu smutnou zpravicku. Postihla me slabsi mrtvicka a zasahla mi prostorove videni. Zustavam ale v klidu. Nic nevzdavam, zvladam. Hezky den. Dana

Hezky den nadaci. Jedine vam mohu podekovat za moznost navstivit zoo a botanickou zahradu. Dana. H.

Prijemny den vsem v nadaci. Tak mam zase mozost po dlouhe dobe covidu jit na mou oblibenou kulturni akci,cekaji me 2 kina a 2 akce v outu arene,z tech akci pak poslu fotky,jinou moznost zatim nemam.mejte se fajn. Dana.

Pekny pozdrav nadacnimu fondu. Je to asi tak 10 dni kdy me pratele vzali na vylet do CTENIC,kde je byvaly zamek,ted je tam muzeum,je tam i ohromny park se svatebnim salonkem a v povzdali se prochazi kone s devcaty,moc se mi tam libilo,posilam fotky. Dana.

Nadačnímu fondu, přeji příjemné Velikonoční svátky, momentálně si užívám léčebný pobyt v Mariánských Lázní. Důkazem jsou připojené fotky. Zdraví Dana Habová.

Zdravim nadaci,zaslane fotky jsou prevazne z vanoc a ze setkani deti ze zdejsi skolky,na tri krale mi prisly i zazpivat. Dana. H.

 

Pekny pozdrav celemu nadacnimu fondu,hlavne pak preju at mame vsichni lepsi a klidnejsi rok 2022. Dana. H.

Uprimny pozdrav nadacnimu fondu a vrele podekovani za pomoc v platbe za peci posila. Dana. H.

Zdravim nadacni fond, tento mesic jsem si dovolila delsi, ale trochu smutny vylet do jiznich cech,moje domovina,ktery byl ukoncen veseleji,fotka tomu nasvedcuje. Dana. H.

Zdravim nadacni fond,i tento mesic byl veselejsi,obnovili covidovy koncert,ktery mel byt loni a vcera tu bylo bezva vesele,zabavne posviceni,oboji bylo skvely. Dana. H.

Zdravim nadacni fond. Tento mesic jsem mela celkem solidni,uspesne jsem zdolala neprijemnou nemoc a pak jsem se zucastnila nadherne svatby me pecovatelky,pozvani jsem s radosti prijala. Dana. H.

Zdravim nadacni fond a s radosti pisu,ze se mi lepsi zdrav.stav,ceka me i svatba moji asistentky. Rovnez dekuju za mily dárek . Daniela H.

Zdravím Nadační fond .Po delsim ležení se dostavam do kondice. . S velkými bolestmi páteře ale věřím , že se z toho dostanu.
Dana..

Zdravím nadační fond. Pandemie a úmrtí bratra se podepsalo na mém zdraví. A teď ležím s velkými bolestmi páteře a věřím , že se z toho dostanu.
Dana.

Zdravim nadacni fond,tento mesic jsem mela trosicku stesticka.slavila jsem kamaradky kulatiny,bylo fajn,dukazem je fotografie,?Dana

 

Hezke prijemne dny v nadaci. Tento mesic mam prijemnou zpravicku,jak je videt podle fotek,oslavila jsem svuj krasny slavny den v pomerne slusnem zdravotnim stavu,samotnou me to prekvapilo i potesilo. Dekuji vsem,ze mi pomahate. Dana. H

Vazeny a mily nadacni fonde,umite si predstavit velmi spolecenskeho a silne zavisleho cloveka na kulturnich akci jak sedi nekolik tydnu v byte a popojizdi od televize ke stolu,od stolu ke kuchyn.lince a zpet?Tak to jsem ja. Dana. Habova.

Vazeni a mili v nadacnim fondu,co psat,co přat v dnesni divne dobe,snad jen aby vse dobre dopadlo,aby se zas vse brzy vratilo do starych dobrych koleji..drzte se. Habova. Dana.

Preju prijemne dny vsem v NF,je ted doba hekticka,ale prece jen jsem prozila hezke chvile s kamarady,byla i kultura i vylet do bakova..vase. Dana. Habova.

Moc zdravim nadacni fond,covid 19 mi hodne planu pokazil,ale prece jen mam v zari 2 akce kulturni a ceka me i rehabilitace,jinak chodim hodne ven pokud pocasi dovoli,mejte se hezky. Dana. Habova.

 

Zdravim nadacni fond. Ted je venku moc pekne,plne vyuzivam hezkych dni a byla jsem i na vylete v Bakove nad Jizerou..hezky den preje. D. Habová

 

Prijemnou vzpominku posilam vsem,tentokrat trochu jinym smerem,moje kamoska se stara o deti ve skolce a ja abych nebyla sama.,udelala me skolkovou tetou,deti me maji rady,zvykaji si,ja take,je to skvely,bezva,dukazem jsou fotky… H.

Prijemny den vsem v nadacnim fondu. Tentokrat jsem navstivila ne divadlo,ale operacni sal,operovali mi oci,sedy zakal,je to super.nadherne a ciste vidim. Dana. Habova.


Moc zdravim nadacni fond,přece jen mohu po delsi dobe napsat,ze se dostavam po pul roce na cerstvy vzduch,slunicko me vytahlo, můžu ven mejte se fajn. Dana. H.

Hezky den vsem v nadacnim fondu a darcum. I pres neprizen pocasi jsem byla na prednasce, na mensim nakupu a 28.3. jdu do divadla.  Dekuji Vám. Daniela

Zdravím všechny v nadační fondu. I tenhle měsíc jsem prožila hodně hezkých kultůrních zážitků spojených s příjemnou procházkou po Praze.

Dobrý den, zdravím všechny v nadační fondu. Nechci aby to vypadalo jako fráze ale opět jsem prožila jeden krásný kultúrni zážitek a 2 mám před sebou.  Přeju krásný zbytek svátků.

Pěkný pozdrav všem v nadačním fondu. I přes nepřízeň počasí jsem si užila divadla, nákupu i menšího výletu.Foto je důkazem.

Moc zdravím celou organizaci. Před pěti dny jsem se příjemně bavila na tradičním posvícení, byl hodně bohatý program . Za týden bude totéž ve vedlejší vesnici a pak mně čekají 3 divadla, prožila jsem i pěkný výlet do Pardubic.

Dobrý den, všechny moc zdravím a přeji příjemný den. Užívám si sluníčka a těším se na divadelní představení, které mně v nejbližší době čekají.  Pořídila jsem si skvělou pomůcku do postele, která mi usnadňuje pohyb a mám z ní velkou radost.

Všechny moc zdravím. S asistentkou jsme si udělali hezký odpoledne a šli jsme na kávu.

Všechny vás zdravím . Posílám fotku z nákupu s mou asistentkou. Užívejte sluníčka.

Zdravím všechny v nadačním fondu. Tento měsíc jsem navštívila moje milované divadlo a muzikál Carmen. Mějte se moc hezky.

11.4  jsem se svezla metrem do divadla, které bylo úžasný, skvělý. Měly jsme u toho i menší dobrodružství s elektrickým vozíkem. Nevadí, moje  hoby jsem si užila v plné míře. Všechny zdravím.

Dobrý den , všechny zdravím.  V březnu jsem navštívila skvělou šou skupiny Abba revival.  Spolu se svojí asistentkou jsme byli z vystoupení nadšené.

Dobrý den, zdraví Daniela . Bohužel v duchu nadávám na zimní počasí ,protože mi brání v mých přáních.  Přesto se mi podařilo aspoň jednou navštívit divadlo.

Dobrý den, moc zdravím. Mám se dobře.  V lednu jsem byla na koncertě šansónu a mysliveckém plesu.  Bylo to skvělé.

Dobrý den, posílám ukázku vánoční výzdoby , kterou mi udělaly kamarádky a moc děkuji za milý dárek.

Dobrý den, tenhle měsíc jsem byla na muzikálu Tajemství v Divadle Kalich . Moc se mi líbilo. A se svojí asistentkou sme byli na country večeru.

 

Moc všechny zdravím . Mám novou ,skvělou rehabilitační sestru, která se mnou cvičí opravdu poctivě a je to znát. Cítim se dobře a uvolněně.

Navštěvuji pravidelně rehabilitaci, která mi moc pomáhá

Díky nadačnímu fondu, jsem mohla jít s asistentkou na koncert šansonu, který se uskutečnil v Čakovickém zámku.

Moc se mi to líbilo