Darovat na Křídla pomoci

Jak se má Karel

Zpět na příběh

Chci popřát všem dárcům,  zaměstnancům Pečovatele, klientům Pečovatel, lidem dobré vůle spokojený a klidný advent a taky krásné, šťastné a veselé vánoce, bohatého Ježíška a do nového roku zdraví, zdraví a zase jenom zdraví. Děkuji paní Monice Hlinkové a zároveň ji obdivuji za to, co dělá, nejsou jí lhostejné problémy potřebných lidí, jak se stará o nás o všechny, za krásný vánoční balíček, který potěšil a  přinesl ho další náš anděl v podobě  asistentky Yvony Veselé z Podaných rukou, kterou si můžeme dovolit jenom díky hodným dárcům a Pečovateli. Dost často vzpomínám na maminku Járy, protože velmi dobře znám tu situaci,  kdy trpí, chce pomoci, snaží se, umírá strachem a obavami, ale opravdová pomoc musí přijít od lékařů. Přeji jí (a zároveň všem lidem) ať je silná, všechno zvládne, věří, že bude líp a je obrovskou, hlavně psychickou podporou pro svého syna a jeho spokojenost bude největším darem. Stejně tak to prožíváme i my a když vidím spokojený, klidný spánek s pravidelným oddechováním, bez bolesti, je to nejkrásnější chvilka na světě, plná klidu a pohody, které se nic nevyrovná. Přejeme všem zdraví a klid nejen v čase vánočním.

Po dlouhé odmlce chceme poděkovat všem hodným lidičkám, kteří si i na nás vzpomenou a darují nám peníze na asistenci a Pečovateli za to, že pečuje nejen o nás, ale i o všechny své klienty a připravují jim i jejich asistentům různé druhy zábavy, vystoupení  a podobných atrakcí. Jenom škoda, že jsem ležák a nemůžu se účastnit. Přeji všem krásné prožití léta a prázdnin, mějte se moc krásně a jak se říká u nás na Moravě – všem přeji dušu v péří.

S pozdravem  Váš dlouhodobý, spokojený  klient Karel

Chci poděkovat nadačnímu fondu Pečovatel  za to, co pro nás celý rok dělal, jak se o nás staral a taky Všem přispěvatelům, kteří posílali a posílají peníze. Ze srdce děkuji za bylinkový pytlíček a srdíčko s přáním Jarouškovi a jeho mamince, velmi to potěšilo v předvánočním shonu. Do nového roku 2023 přeji Pečovateli, všem jeho klientům i rodinným příslušníkům, přispěvatelům a všem lidem, rok plný pohody, spokojenosti, splněných přání a co je nejdůležitější, hlavně hodně zdraví pro všechny a mějte se rádi.

S pozdravem a přáním hezkých dnů   Stanislava Srncová zástupce Karla

Jaro máme za sebou, zatím nás letní teploty moc nepotrápily. Nějakou chvíli mi trvalo, než jsem přišla na to, že Kájovi vadí suchý vzduch v bytě, protože jsme v posledním patře, pěkně pod střechou a sluníčko nás pěkně vyhřívá. Vzduch zvlhčujeme difuzérem a docela to pomáhá. Jen ty proleženiny na noze jej pořád zlobí. Díky, že na nás myslíte  a posíláte nám penízky na péči. Mějte se všichni fajn.

Operace dopadla na výbornou, Kája zvládnul všechno líp než jsem čekala a i samotná rekonvalescence byla velmi rychlá a jsem za to ráda. Těšíme se na  krásné slunečné dny, které nám doufáme už brzy přinese jaro. Přejeme všem spokojené Velikonoce, plné pohody, lásky a spokojenosti.

Na obou stranách si takto dokázal vykousat díry do rtů a nijak se nepovedlo tomu zabránit. Po delší covidové přestávce jsme už objednaní k zákroku ve zlínské Baťově nemocnici a snad všechno dopadne dobře.

Všem hodným lidem, dárcům, zaměstnacům Nadačního Fondu Pečovatel chci poděkovat za pomoc, kterou nám již několik let poskytujete a budeme rádi, když tomu bude tak i nadále. Loňský rok jsme až na malé problémy zvládli celkem dobře, to i díky paní doktorce a přejeme si, ať tomu tak je i letos a první, díky  Covidu odkládaný problém – zuby, začínáme konečně řešit. U pacientů jako je Kája je to složitější a snad to zvládneme co nejdřív, i když jeden zákrok asi stačit nebude, tak nám držte pěsti. Moc děkujeme, máme Vás rádi, mějte se všichni krásně. Maminka s Karlem

Dnes jsme obdrželi dáreček od globusu, který je moc krásný a určitě ho využijeme a chceme za něj poděkovat. Je to krásné, když i na nás někdo myslí, stejně tak jako peněžní dárci. Ještě jednou moc děkujeme.

Doufám, že všichni jste zvládli loňský rok bez problémů a ve zdraví, aspoň tak jako my, i když každý začátek roku je pro nás spojený s různými zdravotními problémy. Chci nejen všem klientům a pracovníkům Nadace PEČOVATEL popřát hodně zdraví, síly, životního elánu, pracovních i osobních úspěchů, ale i všem hodným lidičkám, kteří darovali nebo darují peníze na ušlechtilou, potřebnou věc. Moc Vám děkujeme, usnadňujete nám i mnoha dalším lidem život. Přejeme Vám úspěšné zvládnutí covidové pandemie bez zdravotních následků, mějte se všichni v novém roce dobře a buďte spokojení.

Chci popřát všem lidem krásné, sluníčkové léto,  i když je díky coronaviru jiné, než na jaké jsme byli doposud zvyklí.  Moc děkuji všem, kteří přispívají na dobrou věc, díky které je služba asistentky Podaných rukou pro nás velkou pomocí. Syn je na paní už  vázaný a pokaždé ji vítá úsměvem, čehož se nám, domácím od něj vůbec nedostává. Po vleklých zdravotních problémech na začátku jara se nám nyní daří docela dobře (musím to pořádně zaklepat) a moc si přeji, aby tomu bylo stejně i nadále. To samé přeji všem klientům Nadačního fondu Pečovatel, zaměstnancům a přispěvatelům. Ještě jednou – krásné nejen  léto, dovolenou, ale i  ostatní dny přejeme ze srdce všem lidem.  Mějte se krásně, buďte na sebe hodní.

Chceme opožděně pořát  do nového roku všem pracovníkům  Nadačního Fondu Pečovatel, pracovnicím Podaných rukou, všem  sponzorům a lidem  zdraví, štěstí, spokojenost. Taky bychom chtěli moc poděkovat za krásný  dáreček z Pečovatele, který nás moc překvapil a samozřejmě potěšil. Ještě jednou děkujeme.

Po dlouhé době nepříjemných zdravotních problémů se zdá zdravotní stav aspoň trošku uspokojivý. Poměrně dlouhý zápas s proleženinami se podařilo vyřešit, ale nesmíme to zakřiknout. Stejně tak je to i s neustále se opakujícími  záněty močového měchýře, užíváním antibiotik, které se snažíme nahradit přírodní léčbou a zkoušením všech možných i nemožných babských rad. Dokonce i spazmatické křeče se podařilo dostat trochu pod kontrolu. Všechno to máme ještě stížené tím, že syn nemluví a tudíž neřekne co a kde ho bolí nebo jestli bolest polevuje. Bylo to pro nás oba dva velmi vyčerpávající období ve kterém nám pomáhala asistentka s Podaných rukou, kterou si můžeme dovolit jenom díky penězům od dárců a nadaci Pečovatel. Chci proto tou cestou po dlouhé době poděkovat všem, kteří si na nás vzpomněli a jakoukoliv sumu nám věnovali. Moc Vám všem děkujeme.

Zdravíme  všechny dárce a moc jim děkujeme za pomoc. Po velmi horkém létu, které nám dělalo problémy se přikradl podzim. Doufáme, že nám nepřinese žádné jiné onemocnění a že budeme stále jenom bojovat se základním onemocněním a s bolestivými křečemi, které jsou  na denním pořádku a patří k tomuto onemocnění. Znepříjemňují nám společné chvilky. Zdraví přejeme všem lidem, dárcům,  pracovníkům nadačního fondu Pečovatel i Podaných rukou, které mám pomáhají. Mějte se všichni moc dobře!! a ještě jednou děkujeme za darované penízky.

Chtěli bychom Vás po delším čase všechny pozdravit co jste nám přispěli i tu nejmenší  finanční častkou, za všechno jsme vděční, bez vás by to nešlo!!!  A taky chceme popřát hezké, i když až moc horké léto, které se nám hůř zvládá, ale věříme, že zase bude líp, bude se zase dobře dýchat a budeme si užívat krásné společné chvilky. A taky chceme popřát všem zaměstnancům Nadačního fondu Pečovatel krásnou dovolenou.

Zúčastnili jsme se tolik obávaného natáčení TV Barrandov, kdy byla přítomná i paní ředitelka nadačního fondu Pečovatel Monika Hlinková a musím říct, že natáčení proběhlo bez problému, všichni byli příjemní a milí. Jsem ráda, že jsem je všechny poznala. Jinak chceme  poděkovat všem, kteří nám posílají peníze, jsme Vám moc vděční.

Maminka Karla

Děkujeme všem za peněžní příspěvek a přejeme hezké svátky velikonoční.

Měsíc leden uběhl jako voda a jsme zase blíž k jaru, které moc očekáváme a těšíme se na něj. Jenom doufáme, že nás neskolí nadcházející období chřipek, to by bylo moc zlé. A proto přejeme všem zdravíčko do dalších dnů a moc děkujeme za poslané penízky. Mějte se všichni nádherně  a přejeme Vám krásné dny.

Chtěli bychom všem dárcům moc poděkovat  za všechny dary, které jste  nám v uplynulém roce dali. Do nadcházejícího nového roku přejeme všem lidem dobré vůle hodně zdraví, štěstí, lásky, spokojenosti a splnění všech i nejtajnějších přání. Ještě jednou MOC VÁM DĚKUJEME.

Chtěli bychom poděkovat všem dárcům za jejich příspěvky, kterými nám pomáhají a popřát jim po  krásně, spokojeně a klidně prožitém nadcházejícím adventu i stejně krásné a příjemné  prožití nejkrásnějších svátků v roce, svátků vánočních. Ještě jednou Vám moc děkujeme a přejeme hodně štěstí a zdraví, které mám nebylo dáno.n