Darovat na Křídla pomoci

Jak se má Monika

Zpět na příběh

V měsíci březnu jsem bohužel žádný výlet neabsolvovala ,jelikož jsem navštěvovala lekare a to několikrát v týdnu. Čekaly mě preventivní prohlídky ale i odborná vyšetření po neodbornem přesunu na lůžko pana gynekologa. Muj zdravotní stav se tímto zhoršil.

Byly jsme na vylete v Kocici kavarne na Praze 2 Gorazdova ul.je zde 10 kocicek z utulku .Pro navstevniky je vstupne 130kc ale z teto ceny je pripraveno ruzne obcerstveni napr.kava napoje ,sladke mafimy, orisky a chodi tam hodne navstevniku i z ciziny protoze je tam ticho a klid.je to kvuli kocickam takze vyborna relaxace.posilam z tohoto krasneho zazitku foto.

 

Zitrá,tedy 11.12.odjizdim

Až do 10.2. na rhb pobyt,stihla jsem v prosinci  8.12. Mezinárodní výstavu psů všech plemen,byla až do neděle,v Letňanech ve všech pavilonéch,všech státu,byla zde plemena,která jsem nikdy neviděla,např.. maďarsky pastevecký pes s  dredy.

Tenhle mesic sem na zadnem vylete nebyla, bohuzel sem nemocna.

Tento mesic rijen jsem nikde nebyla diky problemum se zády
Zhorsil se mi zdravotni stav.
Rališova

Paní Monika navštívila Bohnicky hřbitov kde je pohřbena záhadná žena, která zaujala p.Ralisovou svým příběhem a záhadou je, že tento hrob je neustále upraven, ale příbuzní nejsou.
A ještě navštívila hřbitov domácích zvířat, který je velice upravený a velice ji zaujalo jak majitele mají úctu ke zvířátkům.
Potom byla na tlapkiadě, kde byly různé soutěže psů. Předvádění asistenčních psů,služebních psů,tanec se psem,soutěž o nejmenšího a největšího psa a agility – překážky pro pejsky.atd.

Srpen byl nádherný na počasí,takže jsem si hodně užila výlety,byly jsme v Ctenicich,kde jsou koně,minizoo a malá chuchle.

V červenci  jsem  byly na výletě  V Počernicích. U rybníka.na Vyšehradě na vyhlídce. Dívkou  Šárku jsme prošli  od rybníku  džbán kolem skal a krásného potoka až k Veleslavín.

Dobrý den,v cervnu zacalo byt konecne hezky,tak jsme podnikly par vyletu,jeden na vysehrad,kde jsme se prosly po hradbach a parku,potom jsme jely na jiz zprovoznenou prehredu hostivar,kde je opravena hraz a vyhlidkova cesta kolem prehrady z hostivare do petrovic.bohuzel na techto vyletech se mnou byla pecovatelka,ktera neumi fotit a sama to nezvladnu..
Take jsem navstivila mamminku mela 90 narozeniny.
Posledni vylet byl zde v nuslich,v umelecke zahrade,kde jsou sochy,kvetiny ,vse je venku,pekny typ pro ostatni na poucny vylet.expozice je pod nuselskym mostem.

V kvetnu jsem byla jen v botoanicke zaahrade,jinak jen jezdim po lekaorich maom neco s plotýnkou Rališová

Jelikož nebylo ještě moc hezkých dnů,využily jsme s pečovatelskou jeden,kdy bylo skoro 20 stupňů a šly jsme do parku do stánku NS ka8vu.jinak jsem absolvovala pár kontrol u lekarua už se těším na teplo,sluníčko a výlety
Ralisova monika

Přijela jsem 14.2.z rehabilitace v žírči u dvora kralove,kde jsem absolvovala cvičení,koupele a masáže,které mi hodně pomáhají.po návratu domů jsem musela obejít lékaře,urologie,neurologii osteo.ted už se těším na jaro.
Omluva za chyby,spatne se mi píše ralisova

V srpnu jsem jezdila hlavně po lekarich ,jednou jsem byla u mámy a přivezla ji kytku na zahradu a nějaké fotky.
Byly jsme s pecovatelkou u kyjskeho rybníka,kde jsme pozorovaly kachny s mladými i na břehu,jen jsme nefotily,abychom je neplasily.
Na více výletu se chystám v zari.
Rališová

Dobrý  den.

od ledna mám  novou  polohovaci  postel.v březnu  bylo  pár krásných  dnů a poprvé  byla jsem veňku v parku .

Hezký  den.

Rališová  Monika